Hopp til hovedinnholdet

Han virker så avvisende. Hvordan får jeg han interessert igjen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Har hatt god kontakt med en gutt lenge nå, og jeg møtte han i går.. Vi møtte venninna mi og hun fikk være med oss men så tok hun med mange kamerater og de gikk fra meg, jeg ble lei meg og gikk vekk fra dem. Men nå virker han så avvisende, og jeg liker han så utrolig godt, men vi startet feil, men hva kan jeg si for og få han interessert igjen? Jeg vil møte han igjen, helt alene og prøve på nytt, hva skal jeg si/gjøre?

SVAR

Besvart 14.12.2014 18:49:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Forelsket, men sjenert?

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

 

Les mer
account_circle