Hopp til hovedinnholdet

Liker han meg eller vil han bare ha sex?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! jeg er kjempe forelsket i en gutt som er to år eldre enn meg. Vi er naboer, og etter skolen bruker han å spørre meg om jeg vil komme på besøk, og da drar jeg jo dit. Vi bruker å le, se på film, spille kort og gå ut å kjøre scooter. MEN sist gang jeg var på besøk var vi alene, og han holdt meg fast, og jeg bare lo. så løftet han meg opp så jeg hadde bena rundt hoftene hans og armene rundt halsen hans. Jeg ble litt redd for at han skulle miste meg, så jeg holdt meg jo fast. Så la han meg ned i senga på ryggen, og da var jo han mellom bena mine! Flere ganger var han så nærme ansiktet mitt at vi nesten kysset, og en gang kjente jeg at leppene mine streifet hannes... Jeg fortalte om det til mine to beste venner (ikke samtidig) hu ene mente at han likte meg, og er annerledes mot meg enn andre jenter. Men hu andre mente at han bare ville ligge med meg.. Jeg vet ikke helt hva jeg skal tro! Jeg liker han kjempe godt, og har gjort det lenge... ps:vi har ikke hatt sex eller kysset! fra meg.

SVAR

Besvart 09.05.2015 08:41:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Er det greit å mase seg til sex?

Du gleder deg kanskje veldig til å ha sex, men det å mase om sex kan oppleves som press. Det er aldri greit å presse noen til sex.

 

Les mer
account_circle