Hopp til hovedinnholdet

Jeg lurer på hvordan jeg tar kontakt med gutten jeg liker? Og, hva er det normalt å veie?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er sykt forelska i en gutt i 10. han er sykt hot!! Men vi hat aldri prata sammen og kommer mest sannsynlig ikke til å gjøre det. Han er en av de populære gutta som går med merkeklær osv. Hvordan skal jeg få han til å la merke til meg? Også har jeg ett til spørsmål og det er: jeg ser veldig tynn ut men veier ca 47-50kg og er 1,69cm høy, jeg spiser mye men klarer ikke å legge på meg vekt. Jeg trener 3 ganger i uka(4,5 t altså håndball) hva skal jeg gjøre for å legge på meg vekt?

SVAR

Besvart 08.02.2017 21:44:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Hvordan takle å bli avvist?

Er du betatt av eller forelsket i en som ikke gjengjelder følelsene dine? I denne artikkelen får du tips til hva kan du gjøre!

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle