Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker en gutt, hvordan kan jeg ta det første steget? Og flere spørsmål

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg liker en gutt. Han er like gammel som meg og jeg tror han liker meg også. Han er pliktoppfyllende, trener og får meg alltid til å smile. Men jeg har ikke snakket med han sånn alene "in real life". Trenger virkelig hjelp til å ta det første steget. Har snakket med han på snapchat alene, men ikke noe mere. Vil bare bli sammen med han, være med han hjem, trene sammen, slappe av og bare kose oss liksom. Mamma og Pappa vet om dette så jeg trenger ikke å holde det hemmelig for dem heller. Hvis du syntes jeg skal spørre han ut trenger jeg noen tips. Spørsmål: - Når syntes du er aldersgrensen på å sove sammen? - Kan mamma og pappa blande seg inn i mitt kjærlighetsliv når jeg ikke vil? - Før brukte jeg får mye tid med bestevenninna mi enn kjæresten min, men syntes du jeg bør bruke mere tid med kjæresten?

SVAR

Besvart 13.03.2017 13:54:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Hvordan kombinere venner og kjæreste?

Det er en deilig følelse å ha kjæreste, og det eneste du vil er antakelig å bruke all tid han eller henne. Men hva med vennene dine og deg selv? Glemmer du å ta vare på egne interesser og venners følelser midt oppi all forelskelsen?

 

Les mer
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Når er det greit å overnatte hos kjæresten?

Det er en deilig tanke å kunne krype tett inntil kjæresten om kvelden og få lov til å bli der hele natten. Foreldre kan sette en stopper for den drømmen, ofte fordi de syns det er for tidlig.

 

Les mer
attach_file

Barneloven

Barneloven regulerer blant annet foreldrenes plikter og ansvar for barna, og barnas rettigheter overfor foreldrene. Den gir deg blant annet rett til å bestemme selv i noen viktige spørsmål etter du har fylt 15 år.

 

Les mer
account_circle