Hopp til hovedinnholdet

Hvordan ta kontakt med en gutt som bor langt unna?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

For noen uker siden så møtte jeg en gutt. Der var det mange andre ungdommer, og han gikk rundt med literally alle, men var mest vågal med meg. Vi gjorde masse sammen når de andre ikke var rundt oss og hadde det gøy. Nå er det sånn at han bor mange timer unna meg, og vi har nesten ikke noe kontakt som vi hadde når vi var sammen. Hva må jeg gjøre? Hvordan skal jeg få sjansen til å se han igjen, likte han ganske godt

SVAR

Besvart 04.05.2017 21:43:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at du er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
account_circle