Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelsket i en gutt som sender meg blandede signaler, hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er ei 17 år gammel jente og er veldig interessert i en gutt. Vi går ikke på samme skole, men har mange felles venner, og møtes derfor mye på fest eller i andre sammenhenger. Vi har kjent hverandre ganske lenge. For litt siden rotet vi litt på en fest, og har snappet og snakket ganske mye med hverandre etter det. Etter dette var vi på enda en fest sammen, men da rotet han sammen med ei anna jente, ei av venninnene mine, rett foran øynene mine. Vi var mye sammen den kvelden også, og han virket interissert i meg likevel. Men jeg trodde det var noe på gang mellom oss, men så gjør han plutselig ting med andre jenter. Han sender så blandede signaler, og jeg blir helt gal av det. Liker han veldig godt, tror jeg er forelsket, og trenger derfor tips til hva jeg skal gjøre

SVAR

Besvart 07.05.2017 20:48:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at du er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
account_circle