Hopp til hovedinnholdet

Jeg møtte en gutt jeg liker, men han bor langt unna og svarer så kort på meldinger. Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, på lørdag var jeg i konfirmasjon til en god venn av meg.der var det en super kjekk gutt som jeg blei litt kjent med,han er to år eldre enn meg og bor 3 timar unna meg.Vi hadde det veldig kjekt når vi var me kvarandre og det virka som han ville ver me meg også. Dette var første gang vi møtte hverandre og vi er venner på facebook og jeg har nummeret hans, men tror ikke han har nummeret mitt.prøvde å sende han melding på facebook men da var han care og svarte bare kort. Han svarte liksom bare jobb når jeg spurte hva han gjor på, spurte ikke meg hva jeg gjor på, men jeg syns det er litt positivt at ha svarte i det minste. Vil ringe han men vet ikke om det blir rart og er redd for hva han vil si. Selvom jeg bare har vert me han en gang så fant jeg fort ut at han var en veldig kjekk gutt og jeg la nesten merke til han med en gang jeg kom. Han hadde spurt søskenbarnet sitt om hvem som skulle komme og da nevnte hun meg og da virket det som han visste hvem jeg var.hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 15.05.2017 22:09:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Avstandsforhold

Avstandsforhold er vanskelig, og det kan være utrolig kjipt. Hva gjør dere hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan et avstandsforhold fungere?

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

Nettkjærester

Noen har kjæreste de bare har pratet med på nettet. Det kan være fint, men det kan også by på noen utfordringer. Vet du hva du bør tenke over hvis du har nettkjæreste?

 

Les mer
account_circle