Hopp til hovedinnholdet

Gutt på 15 år og er vilt forelska i en jente i paralelklassen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei.
Jeg er en gutt på 15 år og er vilt forelska i en jente i paralelklassen.

Det startet med at jeg fikk høre at hun likte meg. PÅ det tidspunktet hadde jeg ikke sett på henne som noe annent enn en venn og vi kjente ikke hverandre så veldig godt. Men på en fest så gikk vi inn på et tomt rom og pratet masse sammen og rota. Etter det begynte jeg å like henne mer og mer, og vi har liksom snakket masse sammen og vært hjemme hos hverandre på fritiden og rota og jeg har hvertfall kost meg skikkelig.

Men i det siste når jeg har blitt super forelska så har jeg på følelsen at hun ikke liker meg så godt lenger. Vennene hennes sier at hun liker meg, men at hun kanskje er litt redd for å ingå et forhold, og jeg har funnet ut at det der det jeg vil. Jeg blir helt gal av forelskelse når jeg tenker på henne, men det er ikke en deilig følelse. Det er mer som lengsel. Og at jeg ikke vet hva hun føler og vil.

Jeg trenger å vite hva hun føler og vil. Jeg har tenkt å fortelle henne hva jeg føler og vil, men er redd for å bli avslått. Men jeg blir helt gal av å ikke vite hva hun vil, så det beste er nok bare å fyre løs og komme gjennom det. Kanskje føler hun det samme for meg.

HVA SKAL JEG GJØRE?

Hilsen,
fortvilet, forelsket gutt.

SVAR

Besvart 26.01.2009 12:39:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
account_circle