Hopp til hovedinnholdet

HEI.... Eg er VELDIG forelsket i en gutt som går i paralellklassen min...Jeg kjenner han ikkje el...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

HEI....

Eg er VELDIG forelsket i en gutt som går i paralellklassen min...Jeg kjenner han ikkje eller noe sånt, har ikkje prata med han engang :( Jeg kom frå en skule der jeg var den eneste 7. klassingen å skulle begynne på ungdomskulen der jeg kjente ingen:( untatt noen få som jeg ikkje har kontakt med:( men jeg fikk meg jo venner tilslutt da:))))) Å di ELSKER jeg:D Di er helt fantastiske:D men tilbake til den gutten... som sagt så har jeg ikkje prata med han:( men jeg har en følelse på att han alerede vet att jeg liker han...fordi for noen uker siden så overnattet 3 av mine bestevenner med meg:) å di har kontakt med han:) di har kjennt han hele livet:) åsså spurte di om han synst jeg var pen på msn, og han sa ja :) men di fortsatte å spørre:( så tilslutt sa jeg att jeg ikkje liker han:/ di stoppet å jeg vet ikkje om han vet att jeg liker han... jeg tenker på han VÆR dag å ser på han så oftest som mulig på skolen.... Men jeg er ei sånn pyse attjeg ikkje tørr å se ham i augene engeng når jeg får kjangsen så da kommer spørsmålene mine: (beklager att jeg kommer med så mye informasjon, men jeg liker han så GODT!)

1. Hvordan kan jeg bli kjent med han UTEN å vise misstanke omm att jeg liker han? Slik att eg får sjekke personligheten hans, å ikkje bare utsene....

2. Burde jeg fortelle dette til vennene mine?

Helsing en DESPERST jente som vil bli kjent med han. Håper du svarer så fort som mulig:) Å btw jeg likte virkelig denne siden:) har fått svar på MYE annet:)

SVAR

Besvart 11.03.2009 05:59:36
account_circle