Hopp til hovedinnholdet

Jeg er redd for at kjæresten min skal være utro, hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei!Jeg fant ikke emnet «sjalusi», men det har blitt en konflikt med meg selv så syntes de passet. Jeg har en kjæreste, og vi har kjent hverandre lenge nå (3år). Men vi har bare vore kjærester i ca et halvt år. Han er et år eldre enn meg og er en del på fester og drikker, selv drikker jeg ikke. Før vi ble kjærester har han hatt seg med flere jenter, og er veldig flørtete av seg. Jeg tror ikke at han alltid tenker over det engang. Så når han da skal ut å drikke blir jeg veldig stressa for at han skal vêre utro. Jeg vet han elsker meg, men jeg har ikke kontroll over egne følelser. Nå forrige gang han var ute, gikk kvelden for meg hjemme helt greit , helt til jeg begynte å tenke og fikk se videoer av han full(på snapchat). Jeg ble så dårlig. Hjerte banket fortere jeg begynte å grine, og til slutt kastet jeg opp. Hater at han drikker og er på fest, men det er jo ikke noe jeg kan hindre han fra. Har ikkje fortalt han om de som skjedde og hvordan de føles. Men hva skal jeg gjøre med dette?

SVAR

Besvart 05.03.2019 12:38:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
attach_file

Noe som plager deg i forholdet? Snakk om det!

For at et forhold skal fungere, er det viktig å kunne snakke med hverandre. Det gjelder både det som er fint og om det som er vanskelig, skriver ungdomsjournalist Julie.

 

Les mer
account_circle