Hopp til hovedinnholdet

Var det beinflørting?

Jente 14 år
 

Spørsmål
Hei! jeg satt sammen med noen av vennene til broren min, så satt jeg med foten min på en stol, og en gutt som satt ved siden av meg begynte å berøre foten min med sint fot. det var ikke noe mye, men han la den akkurat sånn at den berørte min. Og det var jo mye plass der, men han la den akkurat der.

Er det fotflørting eller?
Liker han meg?
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Vi pleier alle å være veldig bevisste når det er snakk om berøring av andre, så for meg høres dette ut som beinflørting. Å komme tilfeldig borti beinet ditt kan skje, men hvis han lot den berøre den lenge kan det være et signal om at han liker deg. Du får prøve å komme litt i snakk med ham neste gang dere treffes og finne ut om det er en liten gnist mellom dere to. Det kan hende du og broren din synes det er litt rart om du skulle blitt sammen en av kompisene hans, men det får du ikke bry deg om. Passer dere sammen og har en god tone, er det jo bare fint. Det at han er en kamerat av broren din er også kanskje et bevis på at denne gutten er en bra fyr?

Ta med deg noen gode tips fra artikkelen under, og lykke til!

Hilsen ung.no
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer


Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(HTML-tagger fjernes)
Gutt 11 år
0
23.10.2017 14:47:37
Jeg satt ved siden av en jente jeg er forelsket i og hun la foten sin oppå min fot jeg sa ingen ting men synes at det var litt rart. Er dette fotflørting eller ikke?
ina
0
18.08.2009 13:36:16
jeg er en jente på ti år. På skolen i dag satt jeg ved siden av en gutt jeg likte før. Men jeg kom borti foten hans og han utbrøt: ¨du beinflørter med meg!!!!!!¨ jeg ble rød som en tomat! Hva skal jeg gjøre?

Tilbake til spørsmål og svar om Flørting/sjekking
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om flørting/sjekking


Quiz: Hva vet du om dine rettigheter på skolen og der du bor?

Hva er den kriminelle lavalderen?