Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker en gutt, men vet ikke om han liker meg tilbake. Hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en jente på 13 år. Jeg liker en gutt, men jeg vet ikke om han liker meg. Vi gikk i samme klasse på barneskolen. Og jeg har alltid likt han, vi har vært sammen noen ganger som liten. Vi har møttes noen ganger i det siste, men bare med venner. Det er han som spør MEG (ikke noen andre av venninnene mine) om å møtes. På skolen så han en del på meg. Men jeg er fortsatt usikker om han liker meg. Hvordan kan jeg finne ut om han liker meg? Og hvordan skal jeg bli sammen med han?

SVAR

Besvart 14.08.2019 16:24:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Hvordan flørte på nett

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Vi holder på, hvordan bli sammen?

Holder du på med den du er forelsket i og lurer på hvordan dere kan ta det neste steget og bli kjærester?

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Forelsket, men sjenert?

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

 

Les mer
account_circle