Hopp til hovedinnholdet

Hvordan skal jeg flørte og hvordan vet jeg om en jente er interessert?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg føler at alle andre gutter på min alder gjør det bra med jenter, men jeg føler jeg ligger litt etter. Starta nettopp på VGS og føler at jeg er den eneste jomfru og som ikke klarer å legge an på jenter. På ungdomsskolen og barneskolen har jeg aldri flørta med noen. Fikk kysset noen på fest for første gang på videregående, men har lyst til få et ligg snart. Jeg vet bare ikke hvordan jeg skal starte. Jeg vet at det fortsatt er mange som jomfru og at jeg ikke er den eneste, men det er flere jenter på skolen som jeg er keen på, men jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Vet ikke hva jeg skal se etter når jeg tror noen liker meg tilbake heller. Jeg er også ganske lav i forhold til de fleste, så føler jeg har en dårligere sjanse på jenter. Føler jeg mangler motet til å flørte, fordi jeg vet ikke hva som er teit å si og hva som er flørtete. Får så dårlig selvtillit når jeg er med andre gutter og jeg hører om det de har gjort med andre jenter. Hjelp. Gutt 16

SVAR

Besvart 16.12.2019 23:21:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Forelsket, men sjenert?

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at du er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
account_circle