Hopp til hovedinnholdet

Hjelp! Liker en gutt som går i klassen over. Liker han meg tilbake?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei eg er forelska i en gutt som går i 10 klasse og han er 1 år eldre enn meg men eg er så forelska i han at eg tenker på han hver dag og det hater eg, oss har de samme valgfag på skolen så eg ser han alltid men får aldri prate ved han, han liker å plage meg når vi er inne i 10 klasses klasse rom og skal prate om valgfaget, han er alltid stille men eg veit ikkje om han liker meg Pls hjelp meg. hilsen en 14 år gammel jente:)

SVAR

Besvart 24.01.2020 17:10:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Forelsket, men sjenert?

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

 

Les mer
account_circle