Hopp til hovedinnholdet

Vil møte en gutt jeg har snakket lenge på nett med.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har snakket med en gutt veldig lenge nå. Han bor en time unna meg og det er greit. Men nå vil han møtes hjemme hos han, han ville se netfiix og kose. Jeg vil også VELIDG gjerne møte han og jeg stoler sikkelig på han. Men like vell er jeg redd for å gjøre noe alt. Jeg begynner nesten å grine over å snakke om det for jeg er så usikker på meg selv. Jeg overtenker hele tiden på hva som kan gå galt. Men når jeg overtenker er alt en dans på roser og alt virer nydelig! Skulle bare ønske det var sånn i real life også.. hva burde jeg gjøre?

SVAR

Besvart 11.02.2020 10:15:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vet du hvem du chatter med?

Har du alltid kontroll på hvem du snakker med på nettet eller i sosiale medier? Og kan du egentlig vite hvem du chatter med?

 

Les mer
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle