Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor gjør og sier gutter så rare ting noen ganger?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, hver kveld så tenker jeg over dagen og hvordan det har gått osv. Men det som er e at e har nån spørsmål. 1.) hvorfor ser en gutt på meg hele tiden og da mener jeg stirrer, han stirrer ned på puppene mine jeg går i 7.kl og jeg har ikke størst i klassen men dem stirrer uansett jeg bruker str 75A og har litt fyll i de og det er jo ikke så stort men hvorfor stirrer de da?. 2.) også kaller en gutt i klassen min meg Bitch og hore hele tiden hvorfor jeg har jomfrudom og han vet ingenting om det hvorfor sier han det? 3.) hvorfor spør folk hele tiden om jeg har Mensen guttene i klassen gjør det hele tiden!.4.) siste spørsmål er at en gutt jeg liker han og jeg ler masse sammen på skolen og ser ofte på hverandre med et lite blikk før begge ser bort og jeg har liksom aldri fått ordentlig bekrefta om han liker meg eller ikke. Jeg er så forelska i han. Hva skal jeg gjøre ingen vet at jeg liker han siden hvis jeg sier d te vænna så sier de d te han Takk for svar på forhånd;)

SVAR

Besvart 24.02.2020 16:24:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle