Hopp til hovedinnholdet

Jeg snakker med en gutt over snapp som bor ca 2 timer unna meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg snakker med en gutt over snapp som bor ca 2 timer unna meg. Han sier han er interessert å møte meg og jeg vil møte han. Vi er samme alder. Han er SUPER hyggelig, men problemet at han spør meg veldig ofte om å få nudes, kløft og rumpe bilder av meg, jeg syntes det er ganske ubehagelig og jeg blir usikker på hva jeg skal si til han for at han kan skjerpe seg og slutte å spørre meg om det, men fortsatt være interessert i å møte meg, uten å tenke at jeg er teit ellernoe..

SVAR

Besvart 19.03.2020 11:37:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vet du hvem du chatter med?

Har du alltid kontroll på hvem du snakker med på nettet eller i sosiale medier? Og kan du egentlig vite hvem du chatter med?

 

Les mer
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

 

Les mer
attach_file

Slik takler du mas om nudes

Det er ikke alltid så lett å vite hva du skal svare når noen maser om nakenbilder. Kanskje vil du ikke skuffe den andre, eller er redd for å bli avvist? Her er noen supre tips til hva du kan si!

 

Les mer
attach_file

Hvorfor sender noen nudes?

Noen sender nakenbilder for spenning og fordi de blir kåte, noen ønsker å flørte eller finne en kjæreste, mens andre kan føle seg presset til det.

 

Les mer
account_circle