Hopp til hovedinnholdet

Hva skal vi snakke om?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei,eg lurte på noe... eg liker en gutt som eg fant på yubo. Vi har sendt hverandre veldig søte og fine mld. Men vet ikke helt om han vil ha noe mer ut at dette enn bare vennskap. Er litt redd for og spørre om det. Har du noen tips? Evt hva kan eg gjøre? Vi begge vil møtes men vi vil gjøre det når koronaviruset har roa seg ned. Når vi «snakker» sammen så er det bare bilder av hverandre liksom... vet ikke helt hva vi kan snakke om for er redd for og gjøre noe feil. Og vil ikke miste han fordi eg er blitt sykt forelsket i han vi har sendt noen lettkledde bilder men ingen har tatt screenshot!! fint med svar fortest mulig:)

SVAR

Besvart 02.04.2020 17:59:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

9 flørtetips for Snapchat

Snapchat er en fin måte å få kontakt og bli kjent med andre på, men hvordan bør du gå frem for å flørte med noen du liker litt ekstra godt?

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor sender noen nudes?

Noen sender nakenbilder for spenning og fordi de blir kåte, noen ønsker å flørte eller finne en kjæreste, mens andre kan føle seg presset til det.

 

Les mer
account_circle