Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker en gutt, men vet ikke om han liker meg tilbake.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg liker en person veldig mye er jeg aldri møtt han i virkeligheten men jeg snakker med han veldig veldig mye på Snapchat han bor sånn sikra 13 minutter unna meg og jeg skal begynne på samme ungdomsskole som han til sommeren og han er 05. Han har sakt at han liker meg men er ikke helt sikker på om han faktisk gjør det siden det er alltid jeg som begynner og snakke han sier aldri hei til meg først noen ganger er han gøy å snakke med men noen ganger er han veldig kjedelig å snakke med, men vi er ikke sammen eller noe vi snakker bare veldig mye sammen. Noen ganger blir jeg litt lei meg siden jeg følger han ikke bryr seg om meg burde jeg egentlig stoppe å snakke med han? Eller vente til han sier hei hvis han noen gang kommer til å gjøre det da. Eller ikke?

SVAR

Besvart 31.03.2020 13:56:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Hvordan flørte på nett

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

 

Les mer
account_circle