Hopp til hovedinnholdet

Jeg har aldri hatt kjæreste.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 16 år som ALDRI har hatt kjærste før jeg har vært forelsket før men da har det bare gått til helvete fordi den andre IKKE likte meg tilbake! så ble jeg forelsket i barndomsvennen min jeg og han var bestevenner når vi var småe jeg begynte å få følelser for han vi snakka sammen en del på snap om det vi gjorde da vi var småe!! så etter det ville han ikke møte meg og at han ikke ville komme tilbake som det var før fordi han hadde kjærste og jeg ble såret når han sa det til meg jeg ville jo bare være vennen hans igjen! så diskuterte vi så sa jeg at jeg ikke ville ha mer kontakt med han og at vi ikke er bestevenner lenger også blokka jeg han fra snap! så etter noen måner eller no så har jeg ikke hørt mer fra han og BARE gått videre og likt noen andre men jeg liker ingen nå fordi jeg feiger ut vær gang jeg er en ganske pen og hyggelig jente men når jeg liker noen så skal alle få vite det den personen det gjelder trenger noen tips og råd for hva jeg skal gjøre!!!!!!!!!!!

SVAR

Besvart 12.04.2020 21:30:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Forelsket eller bare glad for oppmerksomheten?

Det kan være godt å få komplimenter og vite at du er attraktiv og interessant for noen. Hvordan kan du vite om du liker noen tilbake eller bare liker oppmerksomheten?
Skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
attach_file

Å være forelsket i noen som allerede har kjæreste

Av og til er du ikke like heldig med hvem du forelsker deg i. Noen ganger gjengjelder de rett og slett ikke følelsene dine, andre ganger kan de være opptatt.

Skrevet av ungdomsjournalist, ung.no

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Hvordan takle å bli avvist?

Er du betatt av eller forelsket i en som ikke gjengjelder følelsene dine? I denne artikkelen får du tips til hva kan du gjøre!

 

Les mer
account_circle