Hopp til hovedinnholdet

Hvordan ta kontakt med han jeg liker ansikt-til-ansikt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg liker en gutt som er et år gammlere enn meg og vi har bare skrivd litt sammen på Snap. Og jeg har lyst å bli sammen med han... Jeg vet at han liker meg, men jeg har aldri hatt kjæreste før. Så jeg lurer veldig mye på hvordan det kommer til å gå hvis jeg blir sammen med han. Fordi jeg er ikke den personen som snakker mest o.s.v. Jeg har ikke møtt han ordentlig og heller ikke snakket med han.. hihi. Så jeg tror jeg bør gjøre det først, men hvordan skal jeg gjøre det? Siden han er ofte med andre gutter på skolen. Og jeg vet på en måte ikke hvordan jeg skal snakke til han..

SVAR

Besvart 21.05.2020 22:11:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Hvordan flørte på nett

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

 

Les mer
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
account_circle