Hopp til hovedinnholdet

Skikkelig forelsket i ei jente i klassen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er skikkelig forelsket i ei jente som går i min klasse, dog vet jeg ikke om hun liker meg. Hun er eksepsjonelt pen, veldig lett å snakke med. Hun har en kjempe fin personlighet og jeg tror hun er den perfekte. Jeg snakker ikke veldig ofte med henne, og er veldig sjenert. Jeg kunne bare ønske at jeg visste om hun likte meg eller ikke. Det som gjør at jeg er redd for å spørre om hun vil bli sammen, er mest det at hun kommer sikkert til å fortelle om det til alle hennes venner, og så plutselig vet hele min klasse om dette. Har du noen tips til hvordan jeg kan bli sammen med denne personen, og finnes det en måte å spørre henne om hun vil bli sammen, uten at det ender i fiasko? Hvordan skal jeg håndtere denne situasjonen? Jeg klarer ikke å stoppe å tenke på henne.

SVAR

Besvart 19.06.2020 13:52:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Hvordan få noen til å like deg

Er du forelsket, men føler du ikke blir lagt merke til? Sliter du med å komme ut av vennesonen? Det kan lønne seg å være litt tøff og tørre å være seg selv.

 

Les mer
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
account_circle