Hopp til hovedinnholdet

Gutten jeg liker sa at han likte noen andre, har jeg fortsatt sjans?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg snakker med en gutt på snap som virket veldig interessert fra første snap jeg sendte og vi har pratet masse bare på en kort stund. Jeg liker han veldig og vi går i samme klasse. Han spurte meg om jeg likte noen og jeg svarte ja. Han sa også ja. Jeg spurte om navn og han sa navn på en annen jente. Jeg ble veldig trist når jeg leste det men så tenkte jeg på en ting. Sier noen gutter at de er interessert i en annen person bare for å få deg sjalu? Eller er jeg bare for obsessed med han at jeg ikke klarer å forstå at jeg ikke har sjans på han?

SVAR

Besvart 24.09.2020 10:25:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Ulykkelig forelskelse

Du har kanskje opplevd at du har vært forelsket, men at denne personen ikke følte det samme som deg. Da er det viktig å huske på at det ikke er deg det er noe galt med.

Skrevet av ungdomsjournalist Emilie.

 

Les mer
attach_file

9 flørtetips for Snapchat

Snapchat er en fin måte å få kontakt og bli kjent med andre på, men hvordan bør du gå frem for å flørte med noen du liker litt ekstra godt?

 

Les mer
account_circle