Hopp til hovedinnholdet

Hvordan få en gutt, som liker noen andre, til å like meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er ekstremt forelsket i en gutt, vi har god kjemi men bare som venner fra hans side, dette vet jeg pga han har kalt meg «bro» Han er en person som har mye «kroppskontakt» med High five, ta oss i hånden og holder rundt oss. Dette har jeg IKKE noe imot, men han gjør d med alle pga det er lkksom personligheten hans. Så jeg lurer på hvordan han kan like meg, vi har bare 1 fag sammen (valgfag.) og han er 1 år mindre. Problemet er at han liker venninen min, som HAR kjærestene. Og han sa at han venter på hun (å bli sammen.) noe som gjorde meg ekstremt lei meg. Hvordan kan han begynne å like meg. Jeg har han på snap, men syns d er veldig vanskleig å snakke med han på snap. Har også veldig lyst å FaceTime han. Så hvordan kan jeg få han til å like meg, mer enn en venn?!!? Takk på forhånd. Visste ikke hvilken kategori denne skulle i:)

SVAR

Besvart 14.11.2020 12:37:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Hvordan få noen til å like deg

Er du forelsket, men føler du ikke blir lagt merke til? Sliter du med å komme ut av vennesonen? Det kan lønne seg å være litt tøff og tørre å være seg selv.

 

Les mer
account_circle