Hopp til hovedinnholdet

Vil bli sammen med gutten jeg liker

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei,så jeg har snakket med denne gutten jeg er forelska i.. og vel jeg har kjent han i 5 måned nå og vi har nettopp begynt å holde på. Problemet her er at jeg klarer ikke å være tålmodig lenger.. jeg vil bare så gjerne at han skal bli min. Jeg vil bare bli sammen med han, men føler ikke han føler det samme. Ja han sier han liker meg og ditt og datt men det er også en negativ side om meg som han alltid nevner.. og jeg klarer ikke å slutte å tenke på det. Han sier jeg er klengete, rar, barnslig og at jeg bare rett og slett ødelegger veiben. Jeg er redd for å miste han og jeg prøver å være tålmodig men klarer ikke. Han har begynt Å være care mot meg. Og det får meg til å over tenke. Vi snakka i tlf istad og han spurte meg om hva det var jeg likte ved ham. Jeg visste ikke hva jeg skulle svare så jeg sa at jeg likte at han ikke har gått fra meg enda. Han syntes det var morsomt

SVAR

Besvart 21.12.2020 09:34:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan få noen til å like deg

Er du forelsket, men føler du ikke blir lagt merke til? Sliter du med å komme ut av vennesonen? Det kan lønne seg å være litt tøff og tørre å være seg selv.

 

Les mer
attach_file

Vi holder på, hvordan bli sammen?

Holder du på med den du er forelsket i og lurer på hvordan dere kan ta det neste steget og bli kjærester?

 

Les mer
attach_file

Hvordan takle å bli avvist?

Er du betatt av eller forelsket i en som ikke gjengjelder følelsene dine? I denne artikkelen får du tips til hva kan du gjøre!

 

Les mer
account_circle