Hopp til hovedinnholdet

Gutten jeg er forelsket i ombestemmer seg hele tiden for hvem han liker.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei.. jeg er kjempe forelsket i en gutt i klassen! men han ombestemmer seg heeelee tiden for hvem han liker.. han har likt meg mangee ganger før, men dagen etter shifter han igjen.. så derfor er det litt vanskelig å gå bort til han å snakke med han.. får jeg er kjemperedd får å tabbe meg ut! engang sa han bare " du er ikke morsom ! " det er 2 andre jenter han og pleier å ombestemme seg med.. Men vet dere hva jeg kan gjøre for at han BAAARE kan velge meg en dag og slutter å ombestemme seg sånn..

SVAR

Besvart 06.03.2012 19:06:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Hvordan flørte på nett

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

 

Les mer
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
account_circle