Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker en gutt klassen. Liker han meg? Vi snakker mindre sammen enn før.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Er veldig forelsket i en gutt i klassen, men jeg aner absolutt ikke om han liker meg. Vennene mine kan ikke jeg legge problemet på. De vet altså jeg liker han, men ingen gidder å spørre han hvem han liker. Uansett. Han gir meg kallenavn, ler av/med meg, tuller ofte, nevner meg til venner, ser på meg når han sier noe, (vi hadde musikk i dag og han holdt meg i hånda, de aller fleste gutta gidder ikke å gjøre det!), mange sier også vi passer sammen! Vi er de smarteste i klassen, og dette er en av grunnene til at jeg får komme nærmere ham. Men, det jeg lurer på: 1) Tror dere han er interessert i meg? 2) Før så snakke vi masse uten at vi satt sammen, nå snakker vi nesten aldri...Med mindre vi sitter sammen, som jeg sa istad. Kan dere hjelpe?

SVAR

Besvart 26.05.2012 10:48:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Hvordan flørte på nett

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
account_circle