Hopp til hovedinnholdet

Har veldig lyst på kjæreste

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei ! Jeg er en jente som har veldig lyst på kjæreste. Jeg er egentlig litt forelsket i en gutt på treninga mi. Men er det en gutt i klassen som driver og klemmer på meg hele tiden og sier at vi er bestevenner og ser på meg med sånne søe øyne og det blir jeg selfølgelig veldig sjarmert av. Men det er en siste gutt som er i tankene mine. Han var bestevennen min fra vi startet i barnehagen til vi startet i 4. klasse også var det litt mindre kontakt, men nå har vi begynt og få veldig god kontakt igjen. Nå har vi godt i samme klasse i 7år og nå har vi fått vite at vi skal start i samme klasse på ungdomskolen også. Alle sier at vi passer så bra sammen og vi flørter jo litt og klemmer hverandre også er jeg jo glad i han. HVA SKAL JEG GJØRE! hvem syntes dere jeg skal sattse på?

SVAR

Besvart 29.06.2012 12:08:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Hvordan flørte på nett

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

 

Les mer
account_circle