Hopp til hovedinnholdet

Han liker en bestevennen til kjæresten min, og spurte meg om hjelp.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har en kjæreste som er like gammel som meg, vi er familievenner. Jeg kjenner både fetteren hennes og tremenningen hennes veldig godt. Vi er like gamle alle sammen. Kjæresten min og tremenningen hennes er ikke så veldig åpen med hverandre når det gjelder kjærlighet. Det som er greia nå er at tremenningen til kjæresten min liker bestevenninnen til kjæresten min. Han vil spørre kjæresten min om hjelp, men han visste ikke hvordan hun ville reagere, så han spurte meg om jeg kunne være litt diskre og spørre henne om hjelp. Men jeg vet ikke hvordan jeg skal gjøre det... Jeg vil jo hjelpe han, men hvordan? Jeg vet ikke om venninnen hennes vet hvem han er engang... Jeg sa til kompisen min at jeg, kjæresten min, han og venninnen til kjæresten min skulle finne på noe sammen. Bare dra på kino og spise ute eller noe, men det turte han ikke ( han er utrolig sjenert). Jeg har ikke spurt kjæresten min om hjelp ennå, jeg vet jo ikke hvordan hun vil reagere. Jeg har prøvd å snakke litt med venninnen til kjæresten min om gutter, men jeg føler hun er uintressert i gutter. Kjæresten min har sagt flere ganger at hun ikke er ute etter forhold og at hun ikke er interessert i gutter. Har dere noen tips til hvordan jeg kan overtale kjæresten min til å hjelpe meg?

SVAR

Besvart 16.04.2013 20:28:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
account_circle