Hopp til hovedinnholdet

Klarer ikke stole på kjæresten, hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er ei jente på 20 år som sliter veldig med å stole på kjæresten min. Han er i militæret, så det er begrenset hvor ofte vi får sett hverandre. Jeg føler at han går baken ryggen min og snakker med masse jenter. Han har tidligere lastet ned tinder, og snakket med jenter der. Samtidig er han verdens snilleste mot meg, og sier søte ting (hvert fall en gang i blant) men jeg merker at jeg begynner å bli lei av og ikke kunne stole på han. Jeg er lei av og alltid måtte føle meg så usikker. Jeg vet at han stoler 100% på meg, men jeg klarer ikke å stole på han tilbake. Er det noe jeg kan gjøre med dette?

SVAR

Besvart 07.04.2016 20:20:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
account_circle