Hopp til hovedinnholdet

Forelsket i noen som bor 5 timer unna

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har et problem. Jeg er forelsket i en gutt, men jeg har på en måte en kjæreste. Det hele startet med at jeg var på besøk til bestevenninnen min i vinterferien (denne uka), og så viste hun meg bilde av søskenbarnet hennes, han var også 15. Han var kjempe søt, og jeg la han til på snapchat, og instagram. Vi begynte å skrive med hverandre på snapchat hele tiden. Og jeg er sykt forelska i han. Han er helt perfekt, og drit kjekk. Jeg klarer ikke å få han ut av tankene mine. Men problemet er at han bor 5 timer unna meg! jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, jeg gråter hver dag nesten fordi jeg savner han sånn. Hva skal jeg gjøre?? Og det andre er at jeg har en kjæreste, men jeg liker ikke han lenger nå..men han vet ingenting hjelp????? hilsen desperat jente

SVAR

Besvart 02.03.2017 20:48:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Avstandsforhold

Avstandsforhold er vanskelig, og det kan være utrolig kjipt. Hva gjør dere hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan et avstandsforhold fungere?

 

Les mer
attach_file

Nettkjærester

Noen har kjæreste de bare har pratet med på nettet. Det kan være fint, men det kan også by på noen utfordringer. Vet du hva du bør tenke over hvis du har nettkjæreste?

 

Les mer
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
account_circle