Hopp til hovedinnholdet

Bør jeg slå opp med kjæresten?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, som du vet er jeg en 15 år gammel jente! jeg har en fantasist kjæreste som vil alt mitt beste og alltid er her for meg! vi har vært sammen i snart ett halvt år, begge har slutta å snus men han snuser noen ganger i skjul, eller røyker og drar på fester! når han festen noe han gjør nå gidder han ikke å svare meg! jeg har det ekstremt bra med han, men han gjør hele tiden dumme ting! vet han elsker meg! jeg har ingen venner jeg kan skakke sikkelig med, i det siste har jeg vært veldig ensom unntatt kjæresten min da, men jeg trenger en venn som jeg hadde før!!!! tror vennene mine ikke er like intennterest i å være vennen min lenger siden jeg går nå på vidregående og er veldig fokusert, siden jeg vil virkelig få gode venner for å komme på den vg2 linja!! men vet ikke helt jeg jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, bør jeg slå opp med kjæresten min eller i det miste fall bare ta en pause?? jeg står i mellom to store og vanskelige dilemmaer!! hjelp eller bare si deres mening!!!

SVAR

Besvart 29.11.2018 16:59:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan kombinere venner og kjæreste?

Det er en deilig følelse, og det eneste du vil er antakelig å bruke all tid og energi på han eller henne. Men hva med vennene dine og deg selv? Glemmer du å ta vare på egne interesser og venners følelser midt oppi all forelskelsen?

 

Les mer
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Slik er du en god venn

Det er viktig å lære seg å være en god venn. Ikke bare når vennene dine har det vanskelig og trenger deg litt ekstra mye, men også i hverdagen.

Artikkelen er skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
account_circle