Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor oppfører han seg sånn mot meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 15 år som har en kjæreste jeg har vært sammen med i nesten et år. Men vi krangler vær eneste dag hele tiden. Nør han var sammen med exen sin så var han skikkelig romantisk, ringte henne hele tiden, kalte henne prinsessa mi osv osv men med meg så tar det 6-7 timer før han svarer meg mellom vær gang og han rinher meg aldri..jeg ringer hele tiden men da legger han på..og han er alltid care mot meg..men når jeg sier.. «burde vi slå opp?» så svarer han «nei, jeg er dødsforelsket i deg» hva kan være årsaken til at han oppfører seg sånn mot meg?? Selvom han sier at han ikke liker exen sin i det hele tatt og det er to år siden de var sammen?? Han liker heller ikke å kysse/kline med meg ..men med henne elsket han det ??:(

SVAR

Besvart 06.06.2019 16:27:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle