Hopp til hovedinnholdet

Skyldfølelse fordi jeg har vært utro

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 15 år som sliter med ekstrem skyldfølelse ovenfor min kjæreste. Jeg var utro. Vi hadde blitt sammen samme dag også var utro samme dag. Jeg og han hadde vært sammen i 10 mnd men slo opp og ble sammen igjen. Grunnen til at vi slo opp var fordi han sa at han ikke elsket meg lenger og ikke følte noen ting lenger. Men vi bestemte oss for å komme tilbake til hverandre fordi han mente det ikke. Jeg sliter så forferdelig mye. Jeg har ikke lyst å fortelle han, jeg kan bare ikke. Jeg har så angst.jeg på en måte følte meg presset til å være utro for den gutten presset seg veldig innpå meg og lot ikke være å mase. Nå i dag er det det verste jeg noen gang har gjort. Kjæresten min er en godhjertet person, jeg kan ikke ødelegge han på den måten. Plis hjelp Mvh En jente som er desperat etter å få svar

SVAR

Besvart 07.06.2019 09:14:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Har du vært utro?

Dersom du har vært utro mot kjæresten din kan du kjenne på en stor skyldfølelse og skam. Skal du fortelle det til partneren din? Er det mulig å redde forholdet? Og kan du tilgi deg selv?

 

Les mer
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle