Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten har slått opp og jeg føler meg så ensom

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har en kjæreste, eller det blir vel hadde (han slo opp i går). Vi snakka sammen lenge om det. Og han sa at grunnen til at han slår opp er fordi han er redd for å såre meg. Han sa rett og slett at han vil ikke utsette meg for han, men jeg elsker han over alt på jord og jeg klarer ikke tanken. Han sa at han må fikse seg selv først.. og han gråt sikkelig mye. Jeg har aldri sett han gråte så mye. skal jeg da vente på han? Eller skal jeg gå videre? Vi har vært sammen i litt over et halvt år og alt gikk greit helt til torsdag denne uka (det er søndag i dag). Jeg har ingen venninner jeg kan snakke med fordi alle har rett og slett glemt meg.. hver gang jeg prøver å få tak i de så enten så sier de at de ikke har tid eller så avlyser de i siste liten. Jeg føler meg så ensom. Kan heller ikke snakke med familie fordi jeg bor på hybel alene pga. foreldrene mine ikke klarer å ta vare på meg. Han gutten var faktisk det eneste jeg fikk glede i de siste 9 mnd..

SVAR

Besvart 18.06.2019 15:32:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle