Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min sov sammen med andre jenter på klassetur, er dette utroskap?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei:) Jeg har en kjærste som jeg har vært sammen med I 1,5 år. Han og jeg får ikke lov til å sove sammen, noe jeg godt forstår siden vi er så unge. Problemet er at han har vært på en klassetur hvor han sov med jentene i klassen hans (3stk) og han har vært kjæreste med den ene, og stupforelsket I den andre. Jeg føler at dette er feil, og jeg får det sykt vondt inni meg når jeg tenker på det. Er dette egentlig utroskap?

SVAR

Besvart 25.06.2019 10:58:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Å ha kjæreste

Det er godt å ha en kjæreste. En som er din, og ingen andres. Ungdomsjournalist Hege forklarer hvorfor det er fint å ha en god kjæreste.

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
attach_file

Noe som plager deg i forholdet? Snakk om det!

For at et forhold skal fungere, er det viktig å kunne snakke med hverandre. Det gjelder både det som er fint og om det som er vanskelig, skriver ungdomsjournalist Julie.

 

Les mer
account_circle