Hopp til hovedinnholdet

Jeg irriterer meg over at jeg synes forhold er kjedelig

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, En jente på 19 år her. Jeg har et problem som irriterer meg og egentlig alle andre også som eks mine venner. Jeg har vert i et forhold som egentlig ikke var så sunt før. Men jeg er egentlig over det og har truffet mange etter det også. Men nå har jeg funnet en jeg virkelig liker. Og problemet er at jeg syns forhold er kjedelig. Hva kan jeg gjøre for å snu på tankegangen? For jeg liker denne karen veldig godt og vil ikke gi han opp. Og så har jeg et problem med å kutte exen min som jeg har vert sammen med før i over 3 år han var liksom min bestevenn og min kjæreste men forholdet var bare ikke sunt. Men si at jeg klarer å kutte han fra livet mitt helt og går videre 100% så er det liksom litt umulig for vi er familie venner i tilleg og har fellesvenner. Så jeg sitter å drukner i mine egne tanker. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 09.12.2019 20:48:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Bli bedre kjent med kjæresten din

Noen kjenner hverandre godt, andre vet ikke så mye om kjæresten sin. Kanskje kan det å bli litt mer kjent gjøre at forholdet blomstrer?

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Å ha kjæreste

Det er godt å ha en kjæreste. En som er din, og ingen andres. Ungdomsjournalist Hege forklarer hvorfor det er fint å ha en god kjæreste.

 

Les mer
attach_file

Å ikke ha kjæreste

For mange har det aldri helt passet. Kanskje er det ikke rett tidspunkt, kanskje har du ikke tid, eller kanskje liker du friheten. Ungdomsjournalist Julie har med om det å være singel.

 

Les mer
account_circle