Hopp til hovedinnholdet

Hvordan få foreldrene mine til å godta at kjæresten min er hos oss i jula?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har en kjæreste som er 18 og jeg er 14 å vi har dt så bra sammen men jeg får ikke møte han eller ha noe med han å gjøre sier foreldrene mine fordi han er myndig å kan gjøre hva han vil men dt kan jo ikke jeg å jeg skjønner de jo men dt er så vanskelig fordi jeg elsker han så mye åsså for jeg ikke låv å ha kontakt me han å selv om han er 18 så bruker han ikke å drikke alkohol å snuse eller røyke eller noe sånt men han har litt problemer med familie som ikke liker han de mobber han å mye sånt så han har spurt meg om han kan få være litt hos oss i julen å jeg vil at han skal være med oss siden han har familie problemer men dt blir jo litt vanskelig siden jeg ikke får ha kontakt med han mer så jeg lurer på om dere vet hva jeg skal si til foreldrene mine å jeg syns dt er veldig domt om han ikke får være hos oss siden jeg og han har dt så fint ilag å i tilegg så har han ikke en familie som liker han så hvordan skal jeg legge dette fram for mamma å pappa sånn at de kan si ja?

SVAR

Besvart 18.12.2019 19:05:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle