Hopp til hovedinnholdet

Typen min fikk barn rett etter vi ble sammen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei. fant meg en super kar for litt over 8 mnd siden, han var ganske ærlig å fortalte at han muligens ventet barn. han var ikke sikker pga at eksen hadde vært utro, og holdt ikke kontakten. barnet kom da til verden 16 dager etter at vi ble sammen. når barnet var født så fikk han vie at det var hans. mora var ustabil så barnet kom inn i barnevernet, faren til typen min endte opp med å ha barnet. det plager meg på en måte at han har barn, men jeg vet ikke hva som blir rett av meg å gjøre. barnet kommer jo alltid til å komme først, og etter hvert så kommer jo han til å ha barnet selv. jeg har 0 erfaring med barn, og tenker at jeg må finne ut om dette faktisk er en deal braiker for meg. hvordan gjør jeg det når jeg ikke kommer frem til noe. plz hjelp

SVAR

Besvart 18.12.2019 10:14:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle