Hopp til hovedinnholdet

Sier han elsker meg, føler ikke det

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har fått en kjæreste og vi har vært offisielt sammen i 1 mnd. På nyttårsaften så lette jeg etter han, og fant han ikke. Til slutt fant jeg han i mens han sto å kysset en annet jente. Jeg fikk helt sjokk og gråt og gråt. Han sa unnskyld og mente det bare var et nyttårskyss. (som egentlig er greit liksom) Men måten han oppfører seg som om det er så sykt lite farlig irriterer meg. To dager senere forteller han meg også at han kysset en annen. Han gråt til meg som gjorde at jeg bare følte at jeg måtte tilgi han, og når han forteller at han elsker meg så glemmer jeg bare alt. Men likevel så drar han vitser om «utroskapet», hvor pene de han kysset var og at han skal møte de igjen osv. (selvom han liksom tuller). Jeg elsker han, Men jeg føler meg så urettferdig behandlet. Er dette et sunt forhold? Han sier han elsker meg, men jeg føler det ikke. Når vi er sammen har vi det kjempe bra, og med en gang jeg går ut av døra hans så føler jeg meg dum og lurt.

SVAR

Besvart 11.01.2020 17:00:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
account_circle