Hopp til hovedinnholdet

Jeg prioriterer han hele tiden

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg og kjæresten min har vært sammen i litt over 1 år nå. Vi er mer sammen enn andre par jeg kjenner, hver dag for det meste. For noen uker siden dro han bort i 3 uker og det var jævlig for meg å klare meg uten han. Ingen mennesker utenom han interesserer meg, til og med vennene mine føles ikke "bra nok", og når jeg er med dem tenker jeg kun på han. Da han kom hjem gikk ikke den følelsen helt bort. Jeg vil være med han hver dag, og blir "sur" når han skal gjøre andre ting. I går sa han at "vi ikke kommer til å få vært like mye sammen fremover" fordi han må gjøre litt egne ting og være med kompisene sine. Det er fullt forståelig, men det er fortsatt en bitter følelse inni meg jeg ikke blir kvitt. Jeg vil bare være med han, og ikke være alene eller med mine venner. Jeg skjønner at han vil det, men hva skal jeg gjøre for å roe meg ned? Nå er han for eksempel med noen kompiser men han lyver om hvor han er og jeg stresser og blir kontrollerende uten å mene det. Jeg prioritere han hele tiden

SVAR

Besvart 07.04.2020 20:53:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle