Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg gjøre langdistanse lettere for oss begge?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg og kjæresten min (g20) møttes på folkehøgskole denne høsten og har vært sammen en god stund nå. Han var på besøk hjemme hos meg i venterferien og var her når vi først ble sendt hjem fra skolen pga covid-19. Han dro hjem i dag og det har ikke gått opp for meg før nå at vi er i et lang distanse forhold. Jeg blir mer lei meg enn «vanlige» mennesker når vi er fra hverandre og begynner å tenke katastrofe tanker og er redd for at han skal gjøre det slutt osv osv... Spesifikt - Hva kan jeg gjøre for å gjøre det lettere for oss begge?

SVAR

Besvart 22.04.2020 14:26:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Er du redd for at kjæresten skal gjøre det slutt?

Å vite at du har en person som bryr seg om deg og setter deg først er en utrolig trygghet. Men hva hvis du begynner å tvile på at den andre fortsatt har følelser for deg?

Skrevet av ungdomsjournalist Tiril.

 

Les mer
attach_file

Avstandsforhold

Avstandsforhold er vanskelig, og det kan være utrolig kjipt. Hva gjør dere hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan et avstandsforhold fungere?

 

Les mer
account_circle