Hopp til hovedinnholdet

Hvordan skal jeg ta opp et vanskelig tema med typen som gjør meg sur?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har egt ikke ett stort problem, men er alltid greit å ha noen å dele tanker med. Jeg har en kjæreste som sier at han aldri har spurt jenter om nudes. Han er 18 år. Plutselig ser jeg at venninna hans har sendt et bilde til typen min som lyder slikt: "Send nudes" står det på bildet. Det er bilde av kjæresten min og en kompis av han. Dette skjedde før jeg møtte han, og det er venninna hans som har tadd det. Jeg får bare en klump i magen, uten å ha en grunn. Kjenner at jeg blir sur, uten grunn. Hva skjer? Hvordan skal jeg ta det opp med typen?

SVAR

Besvart 29.04.2020 17:18:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Å ha kjæreste

Det er godt å ha en kjæreste. En som er din, og ingen andres. Ungdomsjournalist Hege forklarer hvorfor det er fint å ha en god kjæreste.

 

Les mer
attach_file

Noe som plager deg i forholdet? Snakk om det!

For at et forhold skal fungere, er det viktig å kunne snakke med hverandre. Det gjelder både det som er fint og om det som er vanskelig, skriver ungdomsjournalist Julie.

 

Les mer
account_circle