Hopp til hovedinnholdet

I sommer møtte jeg en gutt, og jeg savner han ekstremt mye.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! I sommer møtte jeg en gutt som jeg nå sitter igjen og savner helt ekstremt mye. Vi hadde det utrolig fint sammen. Vi lå sammen mye noe som førte til at jeg fikk ekstra mye følelser for han. Etterhvert sa han at han ikke var klar for et forhold. Men det var veldedig viktig for han at vi opprettholdt kontakten noe vi har gjort. Men problemet er at jeg savner han så utrolig mye og det å ikke vite om han er med en annen eller ikke er så vondt. Aner virkelig ikke hva jeg skal gjøre om det beste er å bryte kontakten helt selvom jeg elsker han mer enn noe annet akuratt nå. Hvordan kan jeg spørre han om han har møtt en annen eller om det noen gang kan bli noe mer mellom oss igjen? Siden det å bare være venner blir for vanskelig for meg nå

SVAR

Besvart 02.10.2020 16:13:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Ulykkelig forelskelse

Du har kanskje opplevd at du har vært forelsket, men at denne personen ikke følte det samme som deg. Da er det viktig å huske på at det ikke er deg det er noe galt med.

Skrevet av ungdomsjournalist Emilie.

 

Les mer
attach_file

Noe som plager deg i forholdet? Snakk om det!

For at et forhold skal fungere, er det viktig å kunne snakke med hverandre. Det gjelder både det som er fint og om det som er vanskelig, skriver ungdomsjournalist Julie.

 

Les mer
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
account_circle