Hopp til hovedinnholdet

Tenker på å slå opp, men er usikker på hva jeg vil

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Så jeg og kjæresten min har snart vært sammen i 2 år, men nylig har jeg fått tanker om å slå opp. Det rare er at vi har ikke noen problemer. Sex er bra, vi har koselige film kvelder, og ikke minst glad i hverandre. Men enkelte ganger tenker jeg at det er mer til livet. Vi gjør det samme om og om igjen, og jeg begynner å spørre meg selv om at kanskje det er noe mer. Vi har jo ikke noen planer om å "fortsette ut livet" eller gifte oss, og vi begge vet det. Kanskje det er historiene fra gutta om sigel livet, eller bare en lyst til å oppleve noe nytt, vanskelig å si. Problemet er at jeg har vanskeligheter med å snakke med kjæresten min om det. Vi har jo liksom, ingen grunner til å slå opp. Vi er jo "happy". Kanskje det er bare en fase?

SVAR

Besvart 07.09.2017 17:10:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at du er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
attach_file

Å ha kjæreste

Det er godt å ha en kjæreste. En som er din, og ingen andres. Ungdomsjournalist Hege forklarer hvorfor det er fint å ha en god kjæreste.

 

Les mer
account_circle