Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten stoler ikke på meg, hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Usikker på korleis kategori dette egentlig går under, men prøver meg her. Eg har og kjøresten min har vore i lag i snart 6 år, og eg ønsker å fortsette å være med henne, og kan sjå for meg at vi er i lag for alltid - har bare vært meg og hennar stort sett. Tidligare har eg jugd til ho, ved to anledningar, eg veit at det er feil sjølv om det berre var om to småting. Klart eg skjønne at hu blir fortvila og ikkje kan stole på meg som ho gjorde før. Eg prøver og få til ake tilliten hennar, og eg klarar det, men det er bare for ein stund om gangen. Fordi alt er perfekt ein god stund, men så beskulder ho meg for å ikkje fortelle heile sanninga, og at det er noke eg ikkje fortell. Dette tærer på meg fordi eg heilt ærleg ikkje har noke å skjule for ho - uansett kva eg sier, så seier ho at eg juger og etter nokre dagar så blir det bra igjen. Eg skjønner det ikkje? Kva kan eg gjøre? Eg blir så fortvilet fordi eg skjønner kva hun mener, og eg forstår at ho ikkje fult klarer å stole på meg..

SVAR

Besvart 15.01.2018 15:45:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
attach_file

Blitt uvenner? Slik ordner du opp

Opplever du å bli behandlet urettferdig av vennene dine, eller har du kranglet med en venn? Her er noen gode tips til hvordan dere kan snakke godt sammen og kanskje løse problemet.

Skrevet av ungdomsjournalist Julie

 

Les mer
account_circle