Hopp til hovedinnholdet

Klarer ikke å stole på kjæresten min igjen 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

min nåværende kjæreste (sammen i et halvannet år) skrev upassende ting til ei jente for over et år siden, ble helt knust, men smerten var så vond over å miste han at jeg tok han tilbake dagen etter, og han viste at han angret skikkelig og selv var knust. etter det har jeg bare oppdaget små løgn. skal ikke gå skikkelig inn på det. virker som at han juger for å ikke såre meg. men han sier han aldri skal gjøre det igjen nå. Men jeg vet ikke, jeg har tvangstanker.. jeg har traumer. jeg drømmer om det heletiden slik at det blir forsterket 10 ganger..jeg klarer ikke å glemme det. tillit for meg er alt. og når jeg har mistet den en gang, er den nesten umulig og få den tilbake! jeg elsker han overalt på jord, og han elsker meg, men jeg føler han kommer til å gjøre noe dumt igjen.jeg går og tenker på det som har skjedd og de jentene! han går aldri ut på fest uten meg osv, føler han gjør noe bak ryggen og ikke får dårlig samvitthet heletiden hva skal jeg gjøre? vil jo ikke miste han heller.

SVAR

Besvart 21.06.2015 17:37:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
account_circle