Hopp til hovedinnholdet

Kunne vi passet sammen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Eg har vært forelsket i en gutt i klassen siden eksamenstiden. Siden vi måtte samarbeide, fikk eg skikkelig kontakt med ham for første gang. Nesten litt paradoksalt, fordi eg gikk i paralellklasse med han på ungdomskolen og nå er det tredje året er går i klasse med ham på videregående. Faktisk så kom eg i kontakt med brødrene hans, før ham. Uansett, eg fikk ikke kontakt med ham hele sommerferien. Etter sommerferien har eg egentlig sett og sett på ham. I de siste har eg klart å integrere meg selv inn i hans sosiale gruppe i klassen. Har lagt merke til at han er doppelt så skjenert når han er sammen med meg og når han står på avstand så prøver han å se på meg, men vender hele tiden blikket bort fordi eg ser på han. Første gang vi hadde skikkelig blikkontakt smilte han. Ellers har vi egentlig lite kontakt, og den lille vi har er at eg prøver å bryte stillheten. Vi har også aldri vært alene sammen. Så langt eg vet er han ikke sammen med noen. Tror du han elsker meg? Kunne vi passet sammen?

SVAR

Besvart 16.09.2015 17:10:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Forelsket, men sjenert?

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

 

Les mer
account_circle