Hopp til hovedinnholdet

Vet ikke om jeg elsker kjæresten..

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er ei jente på 17 som er sammen med en gutt som er 17 han også. vi ble samen over nettet og har et avstansforhold som funker bra. Men det jeg lurer på er om jeg virkelig elsker han. Jeg kan ikke si at jeg er forelsket i han men jeg blir lei meg om jeg ikke får snakket med han og begynner å gråte hver gang vi reiser i fra hverandre og i det siste fordi han har vært så syk. jeg har til og med kjøpt en gave til han for jeg ble så lei meg. Han er på en måte solstrålen min i hverdagen og noen ganger så er det eneste jeg ønsker å få en klem eller et kyss av han. Men noen ganger er jeg usikker på om jeg elsker han og noen ganger vet jeg at det bare er han jeg vil han og at jeg elsker han. kansje jeg føler det slik fordi vi ikke hsar vært sammen i mer enn to måneder? Men jeg har jo snakket med han på skype i et halvt år. om vi har møttes to ganger.og til neste år vurderer jeg å flytte til der han bor.

SVAR

Besvart 20.09.2015 16:38:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Å ha kjæreste

Det er godt å ha en kjæreste. En som er din, og ingen andres. Ungdomsjournalist Hege forklarer hvorfor det er fint å ha en god kjæreste.

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Nettkjærester

Noen har kjæreste de bare har pratet med på nettet. Det kan være fint, men det kan også by på noen utfordringer. Vet du hva du bør tenke over hvis du har nettkjæreste?

 

Les mer
account_circle