Hopp til hovedinnholdet

Er jeg fortsatt forelsket i eksen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg var sammen i to år med en gutt , vi var så og si samboere. Men plutselig en dag forteller han at han er usikker på følelsene sine for meg. Og jeg tolket det som det var over. På denne tiden hadde han veldig mye og tenke på og han var veldig stresset, det visste jeg. Jeg var knust og jeg kuttet kontakten med han på dagen nesten. 4 dager etter han gjorde det slutt, så begynte en annen spennede gutt å vise interesse for meg. Jeg fikk følelsen av at jeg var bra nok igjen. vi ble kjærster for fort.. Men etter 1 og en halv månede etter bruddet begynte eksen å skrive til meg. Han hadde det så tøft og angret så inderlig mye på valget han tok. Han fortsatte å skrive i flere uker. Da han skrev til meg slet jeg med å huske han, jeg hadde bare fortrengt han. Men da jeg møtte han igjen 4-5 måneder etter bruddet får jeg store reaksjoner og begynner å gråte osv. Er jeg fortsatt forelsket eksen? Er det mulig å bli forelsket så fort etter et så tungt og forferdelig brudd?

SVAR

Besvart 20.11.2016 15:37:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at du er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
account_circle